Salomon Atlete Veshje Bicikleta Aksesore Rreth Nesh Kontakt
GoSport eshte nje kompani me veshje dhe paisje sportive e themeluar ne 2011 dhe operon ne treg si shites me pakice dhe shumice te artikujve sportive.

Gama e gjere e produkteve mbulon te gjitha aktivitetet sportive si: not, vrap, fitness, ciklizem, ski, zhytje, etj.
Qellimi yne eshte qe klientit ti ofrojme me profesionalizem nje “One Stop Sport Shop”. Ne shesim marka me te njohura ne dyqanet tona si: Salomon, Adidas, Nike, Arena, Head, Scott, Mbm, Uvex, LedLenser, Leatherman, Goalzero, Cressi, dhe synimi yne eshte te bashkepunojme me kompani profesionale dhe ti perfaqesojme ato ekskluzivisht per territorin shqiptar.

GoSport perdite zgjeron aktivitetin e tij duke pasur nje parim: Go Sport, Go Fun!
GoSport, Sportswear & Sports Equipment Created by Impuls
Str. Myslym Shyri, P/54, Tirana / T +355 4 2265781
All rights reserved, 2014.